Selecteer een pagina

Bestemmingen

Een veranderende wereld

De wereld verandert in een hoog tempo. Globalisering, de opkomst van nieuwe grootmachten als China en Brazilië, grondstoffenschaarste. Iedereen ziet dat de wereld verandert, maar wat is de impact op uw business? En weet u al hoe u daarop gaat inspelen? Een kantoor in Brazilië, een agent in China of een productielocatie in Vietnam of toch misschien in Burma? Net als u wil MeetIn deze economische veranderingen begrijpen en ermee aan de slag. Graag nemen we u mee op ontdekkingstocht naar een nieuwe wereld vol mogelijkheden!
 
Hoe te starten in opkomende markten? Wij brengen u in contact met ondernemers die u voor zijn gegaan. Hun ervaringen en ideeën bieden u directe handvatten om aan de slag te gaan. Internationale zaken doe je niet van achter je bureau in de polder, maar op een netwerkborrel bij de Consul Generaal in Ho Chi Minh City met Vietnamese ondernemers, tijdens een bedrijfsbezoek bij DSM in China of bij een Nederlandse MKB-er die zijn eigen fabriek heeft in Oekraïne.
 
De kansen en mogelijkheden deelt u direct met de ondernemers die meereizen. Geen consultants en overheden, maar ondernemers voor ondernemers. MeetIn staat voor leren door te doen. Meegaan naar een opkomende economie is contacten leggen en zaken doen.

Hiernaast vindt u een aantal interessante bestemmingen die wij regelmatig aandoen. Wellicht wilt u naar één van deze landen met een zakenreis, studiereis of innovatiereis? Vanzelfsprekend staan wij ook open voor uw suggesties!

 

Lopende reizen

July 2017
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Bestemmingen

Klik op één van onderstaande landen voor meer informatie.