Selecteer een pagina

Ondernemersreizen

Als ondernemer komt er een moment waarop u wilt uitbreiden. Uitbreiden kan natuurlijk in eigen land, maar ook zeker in het buitenland. MeetIn organiseert ondernemersreizen naar snelgroeiende en opkomende economieën: of u nu een goede indruk wilt krijgen van een land en er de zakelijke mogelijkheden wilt verkennen, uw klanten wilt ontmoeten of een gespecialiseerd programma met individuele afspraken wilt. 

MeetIn heeft sinds 2005 al vele ondernemersreizen georganiseerd naar snelgroeiende economieën. De eerste missies ging en naar China, een land dat jaren symbool stond voor de opkomende groeimarkten. Daarna volgden al snel andere landen. Anno 2016 reizen we jaarlijks met vele ondernemers naar de uithoeken van de wereld: van bekende grote economieën als Duitsland en de Verenigde Staten tot onbekende parels als Kazachstan, Iran en Servië.

Wat levert deelname u op?

  • Nieuwe inzichten in en antwoorden op de belangrijke uitdagingen voor ondernemers in het binnen- of buitenland.

  • Energie, inspiratie en nieuwe inzichten om uw ambities te realiseren;

  • Nieuwe (internationale) zakelijke contacten;

  • Verdieping van de relatie met bestaande contacten;
  • Zicht krijgen op de economische ontwikkelingen van een land en haar marktkansen;

  • De kans om een andere (bedrijfs)cultuur te leren kennen.

Roads 2

Op reis met uw klanten

Voor bedrijven en grote financiële dienstverleners organiseert MeetIn regelmatig reizen. Neem uw klanten mee op een ondernemersreis en sla twee vliegen in één klap. U bent een week lang op reis met uw belangrijkste relaties op reis, wat altijd leidt tot nieuwe zakelijke contacten in het land dat u bezoekt, of tussen uw klanten onderling. Weten welke bedrijven en instellingen u voorgingen, op deze pagina komen een aantal tevreden klanten aan het woord.

Waardevol ondernemersnetwerk

Over de jaren heeft MeetIn een groot internationaal netwerk opgebouwd in de verschillende landen die we bezoeken. Dit netwerk biedt u aanknopingspunten om een goede start te maken in een onbekend land. MeetIn brengt ondernemers tijdens reizen in contact met lokale afnemers, ondernemers en distributeurs. Natuurlijk is het ook mogelijk om op verzoek een individueel programma te organiseren.

Tijdens een MeetIn ondernemersreis krijgt u een goede indruk van het land, de lokale zakencultuur en de marktkansen. U bezoekt bedrijven die voor u interessant zijn en wij zorgen voor kwalitatief goede sprekers die vertellen over de praktijksituatie in het land.

Op de pagina bestemmingen hebben wij een selectie landenprofielen uitgewerkt. Zit uw bestemming er niet bij: wij gaan meer dan graag met u in gesprek over andere bestemmingen! 

Lopende reizen

July 2017
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Bestemmingen

Klik op één van onderstaande landen voor meer informatie.