Selecteer een pagina

Over ons

Al sinds 2005 organiseert MeetIn reizen voor ondernemers naar landen waar de economie snel groeit. Sommige reizen zijn bedoeld als een eerste verkenning van een land, andere om de eerste contacten te leggen om daadwerkelijk zaken te gaan doen en weer andere reizen zijn bedoeld ter lering en inspiratie. Dikwijls is het een combinatie van deze drie. Al met meer dan 2.500 ondernemers reisde MeetIn naar boeiende bestemmingen als China, Brazilië, Iran, Nepal en de Verenigde Staten. Met ondernemers in de agrarische hoek zoeken we de grenzen van Europa in landen als Polen, Georgië en Oekraïne. Interessante landen, vlakbij, en economisch volop in ontwikkeling.

Zijn ondernemers uw klant?

MeetIn organiseert een groot deel van de ondernemersreizen in opdracht van grote bedrijven in Nederland. Wilt u als bedrijf de ondernemers die klant bij u zijn voor lange tijd aan u binden met een uniek evenement en wilt u eens iets anders dan een etentje, seminar of een dag op de golfbaan? MeetIn verzorgt voor u een volledig op uw wensen afgestemde reis waarin u volop de tijd heeft om een week lang met uw beste klanten te praten en samen kansen te ontdekken in nieuwe markten.

Wat bieden wij?

Elke zakenreis, innovatiereis of studiereis wordt op maat gemaakt. De reis, bedrijfsbezoeken en sprekers worden zorgvuldig afgestemd op de wensen en interesses van de deelnemers en/of de opdrachtgever. MeetIn organiseert op eigen initiatief reizen naar snelgroeiende economieën, maar doet dit ook op verzoek van bijvoorbeeld het Ministerie van Economische Zaken of internationaal opererende dienstverleners. Tot onze opdrachtgevers behoren bedrijven als Rabobank, EY en ABN AMRO. De reizen worden georganiseerd voor:

  1. Individuele bedrijven
  2. Groepen ondernemers
  3. Bedrijven die hun klanten inhoud willen bieden op gebied van internationaal zakendoen
  4. Financiële dienstverleners en overheden die hun klanten nieuwe kansen willen laten zien

Met ons gedreven internationale team van ondernemende experts en grote netwerk van internationaal actieve ondernemers richten we iedere reis op maat in zodat uw onderneming de meeste toegevoegde waarde haalt uit de handelsmissie en de reis. 

Geïnteresseerd? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! 

Lopende reizen

July 2017
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Bestemmingen

Klik op één van onderstaande landen voor meer informatie.