Selecteer een pagina

Referenties

jan kaak profiel breed Zwart Wit

Jan Kaak
Directeur Kaak Groep

 

Silicon Valley 2016

"Had op voorhand een verwachting van deze reis, welke is overtroffen. Met name de diversiteit, de bezoeken, de presentaties en de contacten bij de diverse instellingen waren veel beter dan verwacht. Een absolute aanrader."

 Peter Niesink Zwart Wit

Peter Niesink
Directeur BOVAG

 

Silicon Valley 2015

"Ik wil jullie hartelijk bedanken voor een erg inspirerende en waardevolle reis. Zo'n reis wordt gemaakt door een goed programma en een enthousiaste groep. Beide ingrediënten waren aanwezig. We gaan de komende dagen aan de slag met de opgedane inzichten en ideeën uit Silicon Valley. We hebben een mooie gezamenlijke uitdaging!"

 

 bertroman

Bert Roman
Directievoorzitter
Rabobank Sneek-Zuidwest-Friesland

Georgië 2015, Nepal 2011, Vietnam 2009, VS & Canada 2008, China 2007, China 2006

"We hebben samen met onze toprelaties de ontwikkelingen van economische grootmachten aan den lijve ondervonden. Een unieke ervaring, je moet het absoluut meemaken! Als bank heeft het ons een ongelooflijk sterk lokaal netwerk geboden, want binnen een maand na terugkomst hadden we al 30 aanmeldingen voor een volgende reis en 5 nieuwe grote(re) klanten. Een unieke ervaring!"

henk hartemink 

Henk Hartemink
Directeur Bedrijven
Rabobank Achterhoek-Oost

Vietnam 2013, China 2011, Roemenië 2008

"We hebben in China gezien dat de lage lonen snel aan het stijgen zijn. Waarom zoeken we het zo ver weg, als we het binnen onze eigen Europese Unie ook kunnen vinden? In MeetIn hebben wij de partner gevonden die met ons meedenkt over de kansen en bedreigingen die deze nieuwe lidstaten onze klanten brengen. We bieden onze relaties waardevolle informatie door samen Oost Europa te ontdekken. Bovendien zetten we ons als bank internationaal op de kaart."

Joost Bouman

Joost Bouman
Innovatiemakelaar Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland

Silicon Valley 2015

"De Innovatiemissie Silicon Valley van november 2015 was voor mij uitermate nuttig. Een zeer gevarieerd programma, waarin zowel Amerikaanse als Nederlandse ondernemers in alle openheid hun 'ondernemersverhaal' vertelden. Wat absoluut heeft bijgedragen is de diverse samenstelling van een groep ontzettend enthousiaste en leuke ondernemers en de strakke, maar toch flexibele organisatie door MeetIn."

Henk Velthuis

Henk Velthuis
Directeur Artica

 

Brazilië 2014

"Wij zijn benaderd door de Rabobank Twente Oost om mee te gaan op handelsmissie naar Brazilië. Uiteindelijk vertrokken we met 25 ondernemers en hebben Sao Paulo en Rio bezocht. Elke dag zat vol met bezoeken aan bedrijven en netwerkbijeenkomsten. Ook hebben wij nog 5 afspraken gehad met potentiële klanten voor Artica. Wij kijken terug op een zeer geslaagde reis en zonder de kennis en ervaring van MeetIn hadden we dit zelf zeker niet beter gekund!"

NEPAL2013 1072

Marielle Wiegmans
Partner Middenduin Corporate Finance & Recovery

Nepal 2013

"Als je er eenmaal bent, dan leer je elkaar kennen en gaan er ook deuren open. Je komt in aanraking met elkaar en een variëteit aan mensen en nieuwe perspectieven. Nepal kent een kleurrijk volk met mensen die écht willen."

HansvanBrakel

Hans van den Brakel
Directeur Iepenstate Bedrijfsadviseurs

 

China 2011

"Ik heb echt wat geleerd van deze reis met MeetIn. De bedrijfsbezoeken waren heel interessant en ik heb nu een beter beeld van de kansen en bedreigingen in China. Daarnaast waren we met een fantastische groep ondernemers op pad. De sfeer was heel goed en er zijn onderling zeer interessante contacten ontstaan. Ik kan iedereen aanraden om deel te nemen aan een ondernemersreis."

Tevreden klanten