Selecteer een pagina

Studiereizen

Als ondernemer of professional is het van belang te weten wat er speelt in de wereld. Constante verdieping en kennis van nieuwe ontwikkelingen zijn van groot belang om het hoge tempo waarin de wereld verandert te begrijpen. Een week lang uit uw dagelijkse structuur en samen met vakgenoten een land bezoeken en te ervaren welke ontwikkelingen er spelen, welke kansen en uitdagingen het land kent en hoe de (bedrijfs)cultuur van het land eruit ziet. MeetIn organiseert al jaren studiereizen naar landen overal ter wereld.

Wat levert deelname u op?

  • Nieuwe kennis, inzichten en inspiratie over en op het onderwerp van de studiereis;

  • Nieuwe contacten in het land van bestemming;

  • Een verbreding van uw horizon: nieuwe culturen en landen ontdekken;

  • Reflectie en discussie met reisgenoten over het in de praktijk brengen van de opgedane kennis en inzichten;
  • Zicht krijgen op de economische ontwikkelingen van een land en haar marktkansen;

  • De kans om een andere (bedrijfs)cultuur te leren kennen.

Traveling

Uiteenlopende thema's, vele landen 

Over de afgelopen jaren heeft MeetIn voor uiteenlopende klanten studiereizen georganiseerd. Zo zijn we met agrariërs uit verschillende hoeken van het land op bezoek geweest in China en Brazilië, en zijn er studiereizen geweest naar Vietnam en Oekraïne. Maar bij bestemmingen kan bijvoorbeeld ook worden gedacht aan een land als Ethiopië: met zijn hoge productie voor de Nederlandse bloemensector. Bij MeetIn zijn we flexibel en denken we graag mee met de klant, zodat de reis aan alle wensen voldoet. Zo gaan we in het voorjaar van 2017 met een groep deelnemers naar Iran, waar we ons gaan verdiepen in de verzekeringssector en bedrijfscultuur van het land. 

Tijdens een MeetIn studiereis krijgt u een goede indruk van het land, de cultuur, de mensen, kansen en uitdagingen. U bezoekt bedrijven en personen die voor u interessant zijn en wij zorgen voor kwalitatief goede sprekers die vertellen over hun ervaringen in en met het land.

Op de pagina bestemmingen hebben wij een selectie landenprofielen uitgewerkt. Zit uw bestemming er niet bij: wij gaan meer dan graag met u in gesprek over andere bestemmingen! 

Lopende reizen

July 2017
S M T W T F S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Bestemmingen

Klik op één van onderstaande landen voor meer informatie.